Favorites

Seats: 5

Seat Leon ST FR 1.5 Hybrid

Nëse jeni në kërkim të një makinë të përdorur cilësore dhe me efikasitet të lartë, Leon ST FR-Line me transmetuesin automatik 7-Gang DSG është zgjedhja e duhur për ju. Leon ST FR-Line është një makinë elegante dhe sportive, e përshtatshme për ata që kërkojnë një kombinim të fuqisë, efikasitetit dhe stilit. Leon ST FR-Line ka […]