Favorites

Das WeltAuto nga Porsche Albania:

Privilegje jo vetëm për të rejat

Nëse do t’ju thonim që mund të blini një makinë të re me çmimin e një makine të përdorur, nuk do tju thonim të vërtetën. Por, privilegjin e eksperiencës se blerjes së një makine të re, me shërbimin cilësor të klientit, në një sallon makinash modern dhe me qetësinë e garancisë mund ta shijoni tashme [...]
LEXO MË SHUME

Siguri dhe garanci për makina të përdorura!

Për shumë prej nesh blerja e makinës së parë ka qenë një zgjedhje mes disa makinave të përdorura. Njësoj edhe për shumë të tjerë kur kanë vendosur ta zëvendësojnë mjetin aktual. Makinat e përdorura janë një opsion shumë joshës! Ky treg, në fakt, ende vuan nga informaliteti i cilësisë dhe operatorëve, duke shndërruar kështu të […]