Favorites

Seats: 2

Volkswagen Caddy

Nëse po kërkoni për një makinë të përdorur me cilësi të garantuar për përdorim komercial, Volkswagen Caddy 2.0 TDI është zgjedhja e duhur për ju! Volkswagen Caddy vjen në versionin manual me 5 marshe dhe në ngjyrë të bardhë, me vetëm 60,310 km. Me 55 KW fuqi, kjo makinë është e aftë të lëvizë me … Read more