Favorites

Luggages: 5

Volkswagen Caddy

Nëse po kërkoni për një makinë të përdorur me cilësi të garantuar për përdorim komercial, Volkswagen Caddy 2.0 TDI është zgjedhja e duhur për ju! Volkswagen Caddy vjen në versionin manual me 5 marshe dhe në ngjyrë të bardhë, me vetëm 60,310 km. Me 55 KW fuqi, kjo makinë është e aftë të lëvizë me […]

Arona Style 1.6 TDI 70kW DSG

Arona Style 1.6 TDI 70kW DSG , Po kërkoni një makinë të përshtatshme dhe të sigurt për qytet dhe udhëtime të gjata? SEAT Arona Style 1.6 TDI 70kW DSG është zgjedhja e duhur! Me motor nafte 1.6 TDI, system automatik dhe ngjyrë të kuqe të ndritshme, kjo makinë ofron një eksperiencë komode drejtimi dhe siguri […]