Favorites

Makina të përdorura,
garantuara

expand_more
expand_more
expand_more
expand_more

Cmimi reference: 0.00

Oferta

Audi A7 3.0 TDI Quattro

19,800

 • 90,000 Km
 • Automatic
 • Diesel
Volvo XC40 Inscription

38,500

 • 51,600 Km
 • Automatic
 • Diesel
Audi A8 L

77,000

 • 89,200 Km
 • 8-speed automatic
 • Diesel

Dëshironi të blini një makinë si të re?

Atë e gjeni vetem në website e DasWeltAuto. Këtu mund të zgjidhni midis një larmishmërie mjetesh dhe markash të gjitha të certifikuara dhe të garantuara.

Dëshironi të shisni makinën tuaj?

Këtu mund të vlërsoni automjetin tuaj. Mjafton të plotësoni të dhënat e kërkuara dhe stafi ynë i konsulentëve të shitjes do të jetë në kontakt të menjëhershëm me ju.

Dëshironi të blini një makinë si të re?

Atë e gjeni vetem në website e DasWeltAuto. Këtu mund të zgjidhni midis një larmishmërie mjetesh dhe markash të gjitha të certifikuara dhe të garantuara.

Dëshironi të shisni makinën tuaj?

Këtu mund të vlërsoni automjetin tuaj. Mjafton të plotësoni të dhënat e kërkuara dhe stafi ynë i konsulentëve të shitjes do të jetë në kontakt të menjëhershëm me ju.

Më të shikuarat

Audi Q5 quattro 2.0 TDI

21,000

 • 161,000 Km
 • Automatic
 • Diesel
VW Tiguan

10,500

 • 180 Km
 • 5-speed shiftable automatic
 • Diesel
Audi A7 3.0 TDI Quattro

19,800

 • 90,000 Km
 • Automatic
 • Diesel
Skoda Super b

15,500

 • 156,500 Km
 • Automatic
 • Diesel
Skoda Skoda Karoq

19,500

 • 40,000 Km
 • Automatic
 • Diesel
Cupra Formetor VZ 4Drive

52,000

 • 17,500 Km
 • Automatic
 • Petrol
VW Tiguan

25,500

 • 140,000 Km
 • Automatic
 • Diesel
Audi A8 L

77,000

 • 89,200 Km
 • 8-speed automatic
 • Diesel