Favorites

Makina të përdorura,
garantuara

expand_more
expand_more
expand_more
expand_more

Çmimi referencë: 0.00

Oferta

BMW 530 X-drive

17,500 19,500

 • 138,366 Km
 • 8-speed automatic
 • Diesel
 • 2014
Audi A8 quattro

62,000 65,000

 • 126,807 Km
 • 8-speed automatic
 • Diesel
 • 2017

Dëshironi të blini një makinë si të re?

Atë e gjeni vetem në website e DasWeltAuto. Këtu mund të zgjidhni midis një larmishmërie mjetesh dhe markash të gjitha të certifikuara dhe të garantuara.

Dëshironi të shisni makinën tuaj?

Këtu mund të vlërsoni automjetin tuaj. Mjafton të plotësoni të dhënat e kërkuara dhe stafi ynë i konsulentëve të shitjes do të jetë në kontakt të menjëhershëm me ju.

Dëshironi të blini një makinë si të re?

Atë e gjeni vetem në website e DasWeltAuto. Këtu mund të zgjidhni midis një larmishmërie mjetesh dhe markash të gjitha të certifikuara dhe të garantuara.

Dëshironi të shisni makinën tuaj?

Këtu mund të vlerësoni automjetin tuaj. Mjafton të plotësoni të dhënat e kërkuara dhe stafi ynë i konsulentëve të shitjes do të jetë në kontakt të menjëhershëm me ju.

Më të shikuarat

Skoda Octavia Combi

19,900

 • 80,000 Km
 • Automatic
 • Diesel
 • 2018
BMW X3

42,500

 • 107,500 Km
 • Automatic
 • Diesel
 • 2019
Audi Q2

39,000

 • 3,500 Km
 • Automatic
 • Diesel
 • 2022
Audi A6

48,000

 • 69,700 Km
 • Automatic
 • Diesel
 • 2018
BMW X3

54,000

 • 58,250 Km
 • Automatic
 • Diesel
 • 2019
Audi Q5

43,000

 • 56,850 Km
 • Automatic
 • Diesel
 • 2019
Seat Arona

21,500

 • 18,000 Km
 • Automatic
 • Diesel
 • 2020
Audi A8L

94,000

 • 6,750 Km
 • Automatic
 • Diesel
 • 2020