Favorites

Makina të përdorura,
garantuara

expand_more
expand_more
expand_more
expand_more

Çmimi referencë: 0.00

Oferta

Audi Rs 5

79,000 109,500

 • 4,500 Km
 • Automatic
 • Petrol
 • 2020
BMW 320 Touring

29,500 38,500

 • 52,000 Km
 • 8-speed automatic
 • Diesel
 • 2019
BMW 320

31,000 38,500

 • 73,476 Km
 • 8-speed automatic
 • Diesel
 • 2018

Dëshironi të blini një makinë si të re?

Atë e gjeni vetem në website e DasWeltAuto. Këtu mund të zgjidhni midis një larmishmërie mjetesh dhe markash të gjitha të certifikuara dhe të garantuara.

Dëshironi të shisni makinën tuaj?

Këtu mund të vlërsoni automjetin tuaj. Mjafton të plotësoni të dhënat e kërkuara dhe stafi ynë i konsulentëve të shitjes do të jetë në kontakt të menjëhershëm me ju.

Dëshironi të blini një makinë si të re?

Atë e gjeni vetem në website e DasWeltAuto. Këtu mund të zgjidhni midis një larmishmërie mjetesh dhe markash të gjitha të certifikuara dhe të garantuara.

Dëshironi të shisni makinën tuaj?

Këtu mund të vlerësoni automjetin tuaj. Mjafton të plotësoni të dhënat e kërkuara dhe stafi ynë i konsulentëve të shitjes do të jetë në kontakt të menjëhershëm me ju.

Më të shikuarat

Skoda Superb

15,500

 • 156,500 Km
 • Automatic
 • Diesel
 • 2018
Volkswagen T-Cross

18,500

 • 23,400 Km
 • Automatic
 • Petrol
 • 2019
Skoda Skoda Karoq

19,500

 • 40,000 Km
 • Automatic
 • Diesel
 • 2019
VW Tiguan

10,500

 • 180 Km
 • 5-speed shiftable automatic
 • Diesel
 • 2008
Audi Q5 quattro 2.0 TDI

21,000

 • 161,000 Km
 • Automatic
 • Diesel
 • 2012
Audi A7 3.0 TDI Quattro

19,800

 • 90,000 Km
 • Automatic
 • Diesel
 • 2014
Volkswagen Taigo

26,300

 • 650 Km
 • Automatic
 • Petrol
 • 2022
Audi A8 L

77,000

 • 89,200 Km
 • 8-speed automatic
 • Diesel
 • 2018
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com