Favorites

Makina të përdorura,
garantuara

expand_more
expand_more
expand_more
expand_more

Çmimi referencë: 0.00

Dëshironi të blini një makinë si të re?

Atë e gjeni vetem në website e DasWeltAuto. Këtu mund të zgjidhni midis një larmishmërie mjetesh dhe markash të gjitha të certifikuara dhe të garantuara.

Dëshironi të shisni makinën tuaj?

Këtu mund të vlërsoni automjetin tuaj. Mjafton të plotësoni të dhënat e kërkuara dhe stafi ynë i konsulentëve të shitjes do të jetë në kontakt të menjëhershëm me ju.

Dëshironi të blini një makinë si të re?

Atë e gjeni vetem në website e DasWeltAuto. Këtu mund të zgjidhni midis një larmishmërie mjetesh dhe markash të gjitha të certifikuara dhe të garantuara.

Dëshironi të shisni makinën tuaj?

Këtu mund të vlerësoni automjetin tuaj. Mjafton të plotësoni të dhënat e kërkuara dhe stafi ynë i konsulentëve të shitjes do të jetë në kontakt të menjëhershëm me ju.

Më të shikuarat

Volkswagen e-golf

19,800

 • 45,000 Km
 • Automatic
 • Electric
 • 2017
Volkswagen e-golf

21,000

 • 43,000 Km
 • Automatic
 • Electric
 • 2018
Volkswagen ID.4

49,500

 • 11,500 Km
 • Automatic
 • Electric
 • 2021
Rezervuar
Volkswagen Golf 1.4 e-Hybrid DSG Style

25,500

 • 33,399 Km
 • Automatic
 • Hybrid
 • 2020
194 restore Vjen së shpejti
Volkswagen Golf Life 2.0 TDI 110kW

26,800

 • 64,765 Km
 • Automatic
 • Diesel
 • 2021
Volkswagen Golf 8 Life 1.0 TSI

25,500

 • 7,482 Km
 • Automatic
 • Petrol
 • 2023
Audi A4

59,000

 • 2,500 Km
 • Automatic
 • Diesel
 • 2023
Volkswagen ID.3

32,000

 • 49,600 Km
 • Automatic
 • Electric
 • 2021